Nieuws

20 - 01 - 2022

Zo we zijn alweer 20 dagen onderweg in dit nieuwe jaar 2022. Wat vliegen de weken toch om.

De agenda voor de fotografie staat open voor het nieuwe jaar en er zijn best nog een hoop plekken in de agenda om leuke shoots in te plannen.

Het is jullie niet ontgaan dat ik mijn digitale illustraties toegevoegd heb op social media maar ook op de website. Voor sommige lijkt dit out of the blue maar kan je verklappen ik teken mijn leven lang al. Alleen het digitale tekenen heb ik wel sinds een tijdje ontdekt. En blijf hierin leren en ontwikkelen. 

Je kunt hier alles over vragen als er nog onduidelijkheden over zijn. De webshop hiervoor heb ik al wel online staan alleen is de mogelijkheid van bestellen via die weg nog niet mogelijk. Je kunt nu wel al zien wat de mogelijkheden zijn. Wel kun je via het contactformulier hieronder je bestelling doorgeven of je vragen en ga ik je zsm terugmailen. Op instagram deel ik hier alles over dus vol me gerust als je benieuwd bent; fotografie.illustratie.nanja

Hopelijk krijgen we nog veel meer van dit soort blauwe luchten en zonnetjes deze winter want daar gaan we toch het beste op. Ondanks de kou. 

Liefs Nanja

Contact gegevens

Neem contact op via het contact formulier. Voor je vragen of om een shoot te boeken.

Check ook eens de socials:

www.facebook.com/fotografienanja

Instagram > fotografienanja

Bericht ontvangen!

Ik ben Nanja. En ben alweer vele jaren bezig met mijn grote passie. Fotografie!

Ik zie iedere fotoshoot weer als een uitdaging om van elke foto iets bijzonders te maken en juist de spontane momenten vast te leggen.
Maar ook om een fotoshoot tot een gezellige beleving te maken voor de mensen voor mijn lens.
Ik vind het zo belangrijk dat we tijdens de fotoshoots lekker ons zelf kunnen zijn en ik echte glimlachen mag vangen.

Door de jaren heen heb ik zo mijn eigen stijl ontwikkeld en blijf ik vooral bij mezelf. Ik doe altijd mijn uiterste best om mijn gevoel hierin te volgen, en me te laten inspireren door mooie plekken en mensen, te blijven onderzoeken, wat vind ik cool en wat past bij de mensen die ik op dat moment fotografeer.
 

Liefs,
Nanja

Voor vragen neem contact op.
fotografienanja@outlook.com