top of page

Algemene voorwaarden Fotografie Nanja


Betaling:

1. Graag voor de datum van aanvang fotoshoot/opdracht, vraag ik de betaling te hebben voldaan.

Toch liever contant betalen dit kan op de dag van de fotoshoot.

Mocht dit beide niet gelukt zijn word de fotoserie pas afgestuurd nadat de betaling heeft plaatsgevonden.

Voor fotoshoots buiten Breda reken ik brandstofkosten.

Cadeaubonnen worden niet afgestuurd als er geen betaling heeft plaats gevonden pas na de betaling word de cadeaubon verstuurd.

 

Levering:

2. Ik houd voor het afsturen van de fotoserie een algemene levertijd aan van  4 weken. Houd hier rekening mee met het boeken van je fotoshoot.

In overleg via dropbox, wetransfer.

En met opdrachten zoals de grote pakketten en bruiloften of zakelijke opdrachten een USB.

Aantal foto's die je kunt verwachten bij New Born shoots en shoots met kinderen hangen af van het uithoudingsvermogen van je kind.

Ik streef altijd naar de aantallen die horen bij het pakket.

Na het versturen van de serie foto's via dropbox of wetransfer is Fotografie Nanja niet meer verantwoordelijk voor het  eventuele zoek raken van de foto's.

Je draagt zelf zorg om de foto's op verschillende plaatsen op te slaan en te bewaren. Fotografie Nanja kan niet alle fotoshoots jarenlang bewaren. Het jaar ervoor wordt bewaard, dat is nu 2017 en alle werkzaamheden van 2018 maar alle foto series voor 2017 heeft Fotografie Nanja niet meer in haar bestand.


Afspraak verzetten/annuleren:

3. Mocht je verhinderd zijn op de afgesproken datum wat natuurlijk kan graag ruim op tijd doorgeven als dit mogelijk is.

Bij het verzetten van de afspraak door ziekte bv worden er geen extra kosten gerekend.

Bij een annulering in dezelfde week als de shoot plaats zou vinden of niet komen opdagen bij een shoot is restitutie van het reeds betaalde bedrag niet meer mogelijk.

Zodra de afspraak en de datum in de agenda staat gelden de algemene voorwaarden en ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Niet op komen dagen en geen melding  van afwezigheid dmv een berichtje NO SHOW policy:

3A. Indien u niet komt opdagen op uw afspraak zonder u af te melden, dan brengen wij hier het NO SHOW tarief voor in rekening. U krijgt dan van ons een factuur van €30,- voor doordeweekse dagen, in het weekend word er €50,- in rekening gebracht.
Bent u verhinderd of wilt u uw afspraak afzeggen/annuleren, geen enkel probleem, echter stuur me  dan wel een mailtje voor de fotoshoot plaats vind.


Auteursrecht:

4. Auteursrecht ligt ten alle tijden bij Fotografie Nanja . Alle gemaakte foto's mogen gebruikt worden door Fotografie Nanja voor promotiedoeleinden. Denk hierbij aan website, social media, flyers, portfolio etc.

Indien je dit uitdrukkelijk niet wilt dien je dit vooraf gaande aan de fotoshoot aan te geven.

 Privacy:

5. Fotografie Nanja zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens doorgeven aan derden of openbaar maken.

 
Klachten/ tevredenheid:

6. Klachten inzake het geleverde werk dienen binnen 7 werkdagen na levering van de foto’s schriftelijk per email te worden meegedeeld. Deze klacht zal naar alle redelijkheid beoordeeld worden en bij *een gegronde klacht zal Fotografie Nanja gepast oplossen.


*De klacht is niet gegrond als die gaat om de stijl van de fotograaf. Bij het boeken van een fotoshoot geef je daarmee ook aan dat je hiermee akkoord gaat.

 
Aanpassen:

7. Fotografie Nanja kan ten alle tijden de algemene voorwaarden aanpassen.


Pakket prijzen:

8. De pakket prijzen die nu op de website staan gelden vanaf 1 januari 2017.
 

bottom of page